Coola trädgårdting

Var någonstans får jag tag på riktigt coola utemöbler? När jag googlar efter något som sticker ut och ser lite annorlunda ut dyker sida efter sida upp med snygga, rentutav urtjustiga rottingmöbler, konstrottingsoffor, metallmöbler, aluminiumstolar, trämöblemang upp. Och alla ser i princip likadana ut.

Såklart – det skiljer i kvalitet, hållbarhet och miljöpåverkan Men allt ser….nästan likadant ut…

Jag vill ha tag på något som är lite annorlunda. Som har en något annorlunda look men är funktionellt. Inte bara coolt alltså.  Det är viktigt för mig att tillverkningen är under schyssta villkor. Jag vill inte att det jag köper är någon miljöbov heller. Hmmmm….. Googla själv på coola utemöbler så ser du vad som presenteras. ”Sådär” resultat tycker jag….

Denna tanke och denna sökning var fröet till den nätbutik jag sen beslutade mig för att starta.  Sagt och gjort, hösten 2017 var fröet sått, i februari 2018 satte jag igång på riktigt att bestämma namn, nätbutikslösning etc. Budget gjordes. Jag tog kontakt med leverantörer. Distributörer. Kommunen.  Skrev och ändrade min affärsplan. Skrev och ändrade lite till i min affärsplan. Visade den och presenterade min idé för några vänner. Skrev och ändrade ytterligare något.  Tänkte att sommaren 2018 – då är jag igång! I maj månad blev min firma registrerad (tjohooo!). F-skattebevis – nu är det på riktigt..

Trädgårdsting.se såg dagens ljus.

Det tog dock lite längre tid än jag trodde.

Faktum är att det tog en jäkla massa längre tid än jag trodde. För man vill ju ha allt väldigt ”klart”. Väldigt ”ordentligt”. Och väldigt ”färdigt”.

Nå – färdigt blir det aldrig. Jag strävar efter att fylla på min butik med möbler och accesoarer kontinuerligt. Testa olika produkttyper. Kontrollera nya leverantörer (är du inresserad av att jag säljer dina produkter i min butik – kontakta mig!)

Butiken kan alltid bli bättre – utseendemässigt, funktioner kan finslipas. Jag kommer försöka att ständigt förbättra.

Fördelen med detta är att du som besökare och förhopppningsvis ”kund” kommer att upptäcka nyheter, nya funktioner och en allt bättre butik för varje gång du besöker den. Det är min förhoppning.

Så – välkommen in till Trädgårdsting. Min butik på nätet med coola utemöbler, funktionella accessoarer och en hel massa annat som kan berika både din utomhusmiljö och din inredning inomhus. Är det något som är oklar – tveka inte att höra av dig till mig

/Maria

 

Written by 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *