Är din stil modern eller traditionell? Kanske lite av varje?

Oavsett vilket, kan du hitta något här som kan passa in hos dig.

 

Gillar du gamla möbler, gärna lite nött och stött kan du använda något som bryter av helt mot din stil för att få en rolig kontrast.

”Jag är en stor fan av återbruk och använder gärna gamla möbler i min möblering både ute och inne. Det är basen för min inredning. Det är ändå fantastiskt roligt att lite oväntat kunna bryta av den stilen. Min ”kaktushängare” (=Lapsus) får mig att le varje gång jag ser den! Den kompletterar, snarare än avviker från min inredningsstil.”

 

 

 

 

 

 


Du gillar när man bara kan gå ut och sätta sig och njuta!

”Jag bara avskyr de här dynboxarna, oftast lite för välfyllda, där man ska lyfta i och ur dynor varje gång man ska använda möblerna på uteplatsen. Jag tycker det är fantastiskt skönt med möbler som är sköna att sitta i utan att jag behöver tänka på några dynor alls. Bara gå ut och njut, liksom!”

 

 

 

 


Du har massor av plats!

”Eftersom jag inte har särskilt mycket gräsmatta utan istället ett stort trädäck på min uteplats tycker jag det är roligt med möbelgrupper som har olika funktioner; ett barbordshäng i ena delen medan jag har longegrupp och hängmatta i andra delen. En extra matplats och vardagsrum under bar himmel!”

 

 

 

 


Du har jätteliten uteplats!


”Perfekt med ett soffbord som samtidigt fungerar som förvaring. Kul när man kan förnya bara genom att byta lock/bordsskiva till en i annan färg; känns nytt igen då! Dessutom kan jag använda bordet inomhus under vintermånaderna – barnen älskar de mjuka formerna.”

 

 

 

 


Du tänker på miljön

”Plastprodukter kändes först lite fel med tanke på miljön. Försöker verkligen göra medvetna val när jag väl handlar något nytt. Så, jag försökte ta reda på så mycket fakta som möjligt och valde därefter.”

 

 

 

 

 

 

 


Trädgårdstings. anm: Läs gärna mer om olika materials påverkan på miljön här.